جستجو:

 سدیم گلوکونات

 

فروش سدیم گلوکونات

شرکت مبتکران شیمی از جمله واردکنندگان سدیم گلوکونات بوده و فروش سدیم گلوکونات را با قیمت و کیفیت مناسب به انجام می رساند. برای اگاهی از قیمت سدیم گلوکونات با شماره 021-77641217 تماس بگیرید یا با شماره تلگرام 09198991006 در ارتباط باشید.

 

خواص سدیم گلوکونات

نام: سدیم گلوکونات ، Sodium gluconate

فرمول شیمیایی: C6H11NaO7

جرم مولکولی: 218/137 گرم بر مول

نقطه ذوب: 175- 170 درجه سانتی گراد 

نقطه اشتعال: 250 درجه سانتی گراد 

چگالی: 1/8 گرم بر سانتی متر مکعب 

اسامی دیگر: مونوسدیم گلوکونات، نمک مونوسدیم، 

سدیم گلوکونات، نمک سدیم اسید گلوکونیک است که از تخمیر گلوکز تولید می شود. سدیم گلوکونات به هر دو صورت جامد یا مایع و به شکل پودر یا گرانول عرضه شده و به رنگ سفید و بدون بو می باشد که کاملا در آب محلول است (59 گرم در 100 میلی لیتر آب) ولی حلالیت آن در اتانول و دی اتیل اتر اندک است. سدیم گلوکونات غیرخورنده، غیرسمی و زیست تخریب پذیر است. 

سدیم گلوکونات یک عامل کی لیت (عامل چنگاله یا پیوندساز - chelate agent) فوق العاده به ویژه در محلول های قلیایی می باشد. سدیم گلوکونات با کلسیم، آهن، مس، آلومینیم و سایر فلزات سنگین پیوند می دهد و از این لحاظ نسبت به سایر کی لیت ها مانند EDTA، NTA و ترکیبات مربوطه برتری دارد.  

 

کاربرد سدیم گلوکونات

محلول های آبی از سدیم گلوکونات نسبت به اکسایش و کاهش حتی در دماهای بالا مقاوم است ولی چون زیست تخریب پذیر است (% 98 در مدت 2 روز)، مشکلات پساب را نخواهد داشت. سدیم گلوکونات یک نرم کننده/کاهش دهنده آب برای بتن، ملات و گچ می باشد و همچنین می تواند از تلخی در مواد غذایی جلوگیری کند. 

در مواد شیمیایی مخصوص سیل کردن نگهدارنده ها و چسب ها، مواد شیمیایی کشاورزی، عوامل فعال سطحی، محصولات ضدیخ، محصولات مراقبت شخصی مانند صابون ها، مایع دست شویی،  و حتی محصولات تصفیه آب استفاده می شود. به عنوان پایدارکننده برای تمام محصولات آرایشی و بهداشتی مانند کرم های ضدپیری، مرطوب کننده ها، رنگ مو، کانسیلرها، کرم ها، لوسیون ها، شامپوها، نرم کننده ها، ضدآفتاب و ... استفاده می شود. 

سدیم گلوکونات در فرمولاسیون شوینده ها در هر دو مقیاس صنعتی و شخصی استفاده می شود. در فرمولاسیون اکثر شوینده ها، سدیم گلوکونات به عنوان پایه، کی لیت، ضدنشست یون و بازدارنده از خوردگی استفاده می شود. در خصوص کی لیت، سدیم گلوکونات با یون های سخت آب تشکیل لیگاند داده و باعث می شود ماده شوینده موثرتر عمل کند. همچنین از نشست یون های نامطلوب بر لباس و ظروف جلوگیری می کند. 

از سدیم گلوکونات برای شست و شوی بطری های شیشه ای در صنعت به ویژه در نواحی سختی آب بالا باشد، استفاده می شود و از ایجاد رسوب یا زنگ آهن بر تجهیزاتی مانند کویل های گرما، تانک ها، زنجیرها و ... جلوگیری می کند. بنابراین، از ته نشینی اجزای سختی آب (کلسیم و منیزیم) جلوگیری می کند، هزینه نگهداری را کاهش می دهد. البته عوامل مختلفی مانند نوع تجهیزات، دما، غلظت سود، ساعات کاری و ... برای دستیابی به بازدهی حداکثر درنظر گرفته شود. 

سدیم گلوکونات باید در دمای 5 تا 30 درجه سانتی گراد نگهداری شود. 

 

 

مرجع 

Mitsubishi Chemical Safety Institute Ltd. (2002). Acute toxicity of sodium gluconate with Medaka (Oryzias latipes). Study number A010387

Greenstein, J.P., Birnbaum, S.M., Winitz, M., Otey, M.C. (1957). Quantitative nutrional studies with water-soluble chemically defined diets

Hydrotox GmbH (2001b). Anaerobic Degradation of sodium D-gluconate, according to DIN EN ISO 11734. Unpublished, sponsored by Jungbunzlauer S.A., Marckolsheim, France

Litton Bionetics, Inc. (1975). Mutagenic evaluation of compound FDA 75-5 000527-07-1 sodium gluconate, FCC, Fine granular. Submitted to Food and Drug Administration Department of Health, Education and Welfare, Rockville, Maryland

Hydrotox GmbH (2001). Closed bottle test of sodium D-gluconate, according to 92/69/EWG, C.4-E. Study Number 01/1004. Unpublished, sponsored by Jungbunzlauer S.A., Marckolsheim, France

 

 

 

 

 

 

سدیم گلوکونات