جستجو:

سدیم لاکتات

 

فروش سدیم لاکتات

شرکت مبتکران شیمی از جمله واردکنندگان سدیم لاکتات بوده و فروش سدیم لاکتات را با قیمت و کیفیت مناسب به انجام می رساند. برای اگاهی از قیمت سدیم لاکتات با شماره 021-77641217 تماس بگیرید یا با شماره تلگرام 09198991006 در ارتباط باشید.

 

خواص سدیم لاکتات

نام: سدیم لاکتات، Sodium lactate

فرمول شیمیایی: C3H5NaO

جرم مولکولی: 112/06 گرم بر مول

نقطه جوش: 113 درجه سانتی گراد 

چگالی: 1/33 گرم بر سانتی متر مکعب 

اسامی دیگر: مونوسدیم لاکتات، لاکولین

سدیم لاکتات یک مایع نمک شفاف و بی رنگ است که البته به صورت پودری نیز عرضه می شود. سدیم لاکتات، نمک سدیمِ اسیدلاکتیک می باشد که به طور طبیعی از تخمیر شکر موجود در ذرت و چغندر بدست می آید. همچنین از واکنش اسید لاکتیک با یک ماده سنتزی (مانند سدی هیدروکسید) تشکیل می شود. سدیم لاکتات با آب امتزاج پذیر بوده و کاملا محلول است. 

 

کاربرد سدیم لاکتات

سدیم لاکتات به عنوان نرم کننده، مرطوب کننده، عامل بافری، آنتی اکسیدان و یا عامل هم افزا در آنتی اکسیدان ها، امولسیفایر، تنظیم کننده اسیدیته، طعم دهنده و افزایش جذب امولسیون ها و کاهش حالت روغنی امولسیون ها به کار می رود. سدیم لاکتات در محصولات مراقبت شخصی و آرایشی و بهداشتی، محصولات پوست و مو، صنایع نوشیدنی و غذایی استفاده می شود.

سدیم لاکتات در صنایع غذایی به طور عمده به عنوان نگهدارنده استفاده می شود. سدیم لاکتات یک نرم کننده، آنتی اکسیدان، طعم دهنده و تنظیم کننده pH و عامل فشرده سازی در فراوری محصولات گوشتی و غلات استفاده می شود. 

سدیم لاکتات یک عامل بازی است و جهت افزایش pH به کار می رود. سدیم لاکتات به عنوان تنظیم کننده اسیدیته در طیف گسترده ای از کاربردها مانند نوشیدنی ها و مواد غذایی، مواد دارویی، مواد آرایشی و بهداشتی و ... استفاده می شود. سدیم لاکتات در مصارف صنایع غذایی نباید در دمای بالای 25 درجه سانتی گراد نگهداری شود.

سدیم لاکتات در حوزه پزشکی و دارویی نیز کاربرد دارد. ترکیب نمک سدیم لاکتات مشابه خون انسان می باشد. بنابراین، در مواردی که فرد دچار کمبود آب یا نمک باشد، فرد خون زیادی از دست داده باشد که باید به سرعت جایگزین شود و یا فرد باید داروهایی را به صورت محلول یا رقیق شده دریافت کند، از سدیم لاکتات استفاده می شود. سدیم لاکتات از طریق افزایش سطح کلسیم و نرمالیزه کردن ولتاژ سلول ها، افزایش جذب آب و افزایش مقدار آب در پوست، بر سیستم عصبی، ماهیچه ها، فعالیت کلیه و ضربان قلب تاثیر می گذارد، حجم خون را افزایش می دهد و ترشح اسید معده را کاهش می دهد. همچنین یک نرم کننده پوست بسیار موثر است و به افزایش رطوبت پوست تا %84 و همچنین از بین بردن سلول های مرده پوست کمک می کند. 

افزودن سدیم لاکتات به آب سرد در فرآیند تولید صابون باعث می شود که زمان انتظار برای قالب بندی صابون کوتاه تر شود و صابون های سخت تر و با دوام طولانی تر شکل بگیرد. 

 

مراجع 

Brewer,M.S., F.McKeith, S.E.Martin, A.W.Dallmier en J.Meyer. 1991. Sodium lactate effects onshelf-life, sensory,and physical characteristics of fresh pork sausage. J.FoodSci

Lamkey,J.W., F.W.Leak, W.B.Tuley, D.D.Johnson en R.L.West. 1991. Assessment of sodium lactate addition to fresh pork sausage. J.FoodSci

Maas,M.R., K.A.Glass, and M.P.Doyle. 1989.Sodium lactate delays toxin production by Clostridium botulinum in cook-in-bag turkey products. Appl. Environ.Microbiol

Miller,R.K. en G.R.Acuff. 1994.Sodium lactate affects pathogens in cooked beef.J.FoodSci

Duxbury,D.D.1988. Natural sodium lactate extends the shelf life of whole and ground meats. FoodProcess.Ja

 

 

 

 

سدیم لاکتات