جستجو:

ستواستئاریل الکل

 

فروش ستواستئاریل الکل

شرکت مبتکران شیمی از جمله واردکنندگان ستواستئاریل الکل بوده و فروش ستواستئاریل الکل را با قیمت و کیفیت مناسب به انجام می رساند. برای اگاهی از قیمت ستواستئاریل الکل با شماره 021-77641217 تماس بگیرید یا با شماره تلگرام 09198991006 در ارتباط باشید.

 

خواص ستواستئاریل الکل

نام: ستواستئاریل الکل – Cetostrearyl alcohol

فرمول ساختاری: CH3(CH2)nCH2OH 

نقطه ذوب: 56 - 48 درجه سانتی گراد 

نقطه جوش: 249 درجه سانتی گراد 

اسامی دیگر: ستئاریل الکل، ستیل استئاریل الکل 

ستواستئاریل الکل مخلوطی از اسیدهای چرب، غالبا شامل 10 تا 35 % از ستیل الکل (هگزادکانول) و 65 تا 90 % از استئاریل الکل (اکتادکانول) و مقادیر اندکی از الکل های با طول زنجیر بلندتر و کوتاه تر می باشد. ستواستئاریل الکل، الکلی آلیفاتیک با زنجیره طولانی می باشد که از منابع گیاهی یا به صورت سنتزی تامین شده و به عنوان الکل چرب طبقه بندی می شود و در آب نامحلول بوده ولی در حلال های قطبی، الکل و مواد نفتی سبک محلول است و در طیف گسترده ای از pH قابل استفاده است. ستواستئاریل الکل با عوامل اکسیدکننده قوی و نمک های فلزی ناسازگار است. 

ستواستئاریل الکل از کاهش اسیدهای چرب مناسب در روغن نارگیل و روغن پالم بدست می آید. ستواستئاریل الکل همچنین یک جز طبیعی در روغن نهنگ می باشد. 

 

کاربرد ستواستئاریل الکل

این الکل آلیفاتیک در محصولات مراقبت شخصی و محصولات آرایشی و بهداشتی و لوسیون ها و کرم های پوست به عنوان نرم کننده، پایدارکننده امولسیون، عامل کنترل کننده ویسکوزیته، عامل کوپلینگ و سازگاری و پایدارکننده کف به طور گسترده مصرف  دارد و تماس آن با پوست، مو، ناخون و بینی ممانعتی ندارد. 

ستواستئاریل الکل همچین به عنوان عامل نرم کننده و امولسیفایر در مواد دارویی استفاده دارد. در مصارف دارویی ستواستئاریل الکل، ترکیب درصد استئاریل الکل باید حداقل % 40 و مجموع ستیل الکل و استئاریل الکل باید حداقل 90% باشد. 

ستواستئاریل الکل در تولید الیاف و روان کننده ها مصرف می شود. ستواستئاریل الکل به عنوان افزودنی خوراکی مستقیم و غیرمستقیم در صنایع غذایی و امولسیفایر در سیستم های روغن در آب و ایجاد امولسیون های پایدار از روغن در آب استفاده می شود.

ستواستئاریل الکل به عنوان مرطوب کننده برای درمان پوست های خشک و دچار خارش، سوختگی ناشی از تشعشعات و سایر انواع تحریکات پوستی استفاده می شود. درواقع ستواستئاریل الکل یک لایه روغنی بر سطح پوست ایجاد می کند و آب را در پوست به دام می اندازد و در نتیجه پوست را مرطوب می کند. البته در موارد بریدگی، سوزش و عفونت در پوست باید با پزشک مشورت کرد. 

به عنوان پایدارکننده امولسیون، تشدیدکننده کف، عامل افزایش ویسکوزیته و کنترل کننده ویسکوزیته در محیط آبی و غیرآبی، سورفکتانت و نرم کننده در صنایع نساجی، دارویی، شیمیایی و کشاورزی استفاده می شود. ستواستئاریل الکل یک سورفکتانت زیست تخریب پذیر با ویژگی غیریونی می باشد. 

ستواستئاریل الکل در صورت خوردن غلظت های بیش از 5 گرم بر کیلوگرم سمی و مضر خواهد بود. ستواستئاریل الکل را در در دمای اتاق و دور از نور مستقیم و گرما نگهداری کنید. در شرایط مناسب، می توان ستواستئاریل را تا دو سال نگهداری کرد. 

 

 

مراجع 

Thiem,J, Vill,V, Fischer, Mol Cryst Liq Cryst 170 ,79 ,1989 

Nagappa, Revannasiddaiah ,D; Krishnamurthi , D; Mol Cryst Liq Cryst 101, 103,1983

Dave,J S ,Vora ,R ; Indian J Chem. 11,19, 1973

Somasekhar R , Satyanarayana C.H.; Madhava M,S ,Moly Cryst Liq Cryst 129, 79,1985  

 

 

 

 

ستواستئاریل الکل