جستجو:

اسید لاکتیک

 

فروش اسید لاکتیک 

شرکت مبتکران شیمی از جمله واردکنندگان اسید لاکتیک بوده و فروش اسید لاکتیک را با قیمت و کیفیت مناسب به انجام می رساند. برای اگاهی از قیمت اسید لاکتیک با شماره 021-77641217 تماس بگیرید یا با شماره تلگرام 09198991006 در ارتباط باشید.

 

خواص فیزیکی شیمیایی اسید لاکتیک 

اسید لاکتیک یک ترکیب آلی است که به حالت جامد و مایع عرضه می شود. اسید لاکتیک [CH3CH(OH)COOH] یک اسید بدون بو است که بی رنگ تا زردرنگ می باشد و در دمای بالای 16 درجه سانتی گراد مایع است. در بدن انسان اسید لاکتیک به شکل یونی ان یعنی لاکتات وجود دارد که تجمع آن در بافت ماهیچه های بدن سبب درد ماهیچه ای می شود.

تاریخچه

اسید لاکتیک نخستین بار توسط Scheele در سال 1789 از شیر ترش بدست آمد. در سال 1881، نخستین تولید تجاری توسط شرکت کلینتون در ایالات متحده آمریکا انجام شد. 

اسید لاکتیک به روش صنعتی از تخمیر کربوهیدرات ها و یا به روش سنتز از هیدرولیز لاکتونیتریل تولید می شود. فرآیندهای تجاری تولید اسید لاکتیک ازشکرهای مختلف (ساکاروز یا دکستروز) به عنوان ماده اولیه استفاده می کند که انتخاب نوع شکر به قیمت و دسترسی به آن بستگی دارد. 

 

کاربرد اسید لاکتیک  

استفاده از اسید لاکتیک در صنایع غذایی به دلیل ماهیت طبیعی آن، فعالیت های ضدمیکروبی و ویژگی های نگهدارنده بودن، آنتی اکسیدانی، طعم دهنده و اسیدیته و نیز قیمت پایینش بسیار گسترده می باشد. همچنین برای تولید پلیمرها، می توان از آن به عنوان مونومر استفاده کرده و با پلیمریزاسیون آن، پلی لاکتیک اسید (PLA) تولید کرد، حالت خالص آن نیز در صنعت پلاستیک کاربرد دارد. 

اسید لاکتیک یک ماده شیمیایی است که در صنعت نساجی به عنوان تثبیت کننده استفاده می شود و کمک می کند تا پارچه رنگ را بهتر جذب کند. همچنین به عنوان مرطوب کننده و روان کننده در مواد آرایشی و بهداشتی استفاده می شود. همچنین برای ایجاد طعم ترش، به غذا، ترشی و کلم ترش افزوده می شود. اسید لاکتیک در صنعت لبنیات در تولید ماست و پنیر استفاده می شود. یک ترکیب که از اسید لاکتیک ساخته می شود، calcium stearoyl-2-lactylate است که به عنوان نگهدارنده ماده غذایی به کار می رود. همچنین در دباغی چرم از اسید لاکتیک استفاده می شود. اسید لاکتیک به عنوان ماده شروع کننده در صنایع دارویی اهمیت دارد. 

اسید لاکتیک در محصولات شخصی و مراقبت بهداشتی، محصولات پاک کننده، نگهدارنده های مواد غذایی، افزودنی های پوششی و رنگ ها، محصولات الکتریکی، مواد لباسشویی و ظرفشویی و نیز محصولات لبنی کاربرد دارد. 

در حوزه محصولات شخصی، کرم های حاوی اسید لاکتیک برای درمان خشکی، زبری و خارش پوست سودمند هستند. اسید لاکتیک به پوست کمک می کند تا یک لایه چرب تشکیل دهد که از خشک شدن پوست جلوگیری می کند.

 اسید لاکتیک، یک آلفا هیدروکسیل اسید (AHA) است که می تواند بدون نگرانی برای پوست استفاده شود و به عنوان عامل ضدپیری، بسیار سودمند است. 

 

 

مراجع 

 Babies Fuss Over Post-Exercise Milk." Science News vol. 142 (July 18, 1992) :47.

 Chase, Marilyn. "High Lactic Acid Found in Patients with Huntington's." The Wall Street Journal, October 27, 1992, B12.

 Drake, Geoff. "The Lactate Shuttle-Contrary to What You've Heard, Lactic Acid is Your Friend." Bicycling 33 (August 1992): 36.

 Roberts, Marjorie. "Keeping Yogurt Honest-Its Reputation as a Health Food May Not Always be Deserved." U.S. News and World Report 109 (November 5, 1990,)" 76.

 Some Babies Turn Up Their Noses at Breast Milk After Mom Exercises. " Environmental Nutrition 16 (June, 1993): 3.

 

لاکتیک اسید

ساختار لوییس اسید لاکتیک