جستجو:

استئاریل الکل 

 

فروش استئاریل الکل

شرکت مبتکران شیمی از جمله واردکنندگان استئاریل الکل بوده و فروش استئاریل الکل را با قیمت و کیفیت مناسب به انجام می رساند. برای اگاهی از قیمت استئاریل الکل با شماره 021-77641217 تماس بگیرید یا با شماره تلگرام 09198991006 در ارتباط باشید.

 

خواص استئاریل الکل

نام: استئاریل الکل – Stearyl alcohol

فرمول شیمیایی:   CH3(CH2)16CH2OH و یا C18H38O

جرم مولی: 270/5 گرم بر مول

نقطه ذوب: 59 درجه سانتی گراد 

نقطه جوش: 210 درجه سانتی گراد 

نقطه اشتعال: 185 درجه سانتی گراد 

چگالی: 0/812 گرم بر میلی لیتر 

اسامی دیگر: اکتادسیل الکل، اکتادکانول، 1- اکتادکانول

استئاریل الکل یک ترکیب آلی و مخلوطی از الکل های چرب جامد می باشد. استئاریل الکل می تواند از هیدرولیز آلکیل آلومینیم زیگلری یا هیدروژناسیون فشار بالای کاتالیستی اسید استئاریک و سپس فیلتراسیون و تقطیر تولید شود. همچنین می تواند از روغن ها یا چربی های طبیعی نیز گرفته شود. استئاریل الکل از استری شدن یا تقطیر روغن پالم یا نارگیل تصفیه نشده نیز تولید می شود. 

استئاریل الکل در استون، اتر، بنزن، کلروفرم حل می شود و در آب نامحلول است. استئاریل الکل شامل حداقل % 90 استئاریل الکل است. باقیمانده آن ستیل الکل، اولیل الکل و سایر الکل ها می باشد. 

استئاریل الکل به طور طبیعی در برخی از بافت های حیوانی و انسانی وجود دارد. این الکل چرب به سادگی به اسید استئاریک تبدیل می شود که یک جز تشکیل دهنده متداول دیگر در بافت ها می باشد. استئاریل الکل کاربردهای گسترده ای در صنایع غذایی، دارویی و ... دارد و مصرف آن در مقادیر مشخص در برخی داروها مجاز است. 

 

کاربرد استئاریل الکل

استئاریل الکل در عوامل فعال سطحی، روان کننده ها، امولسیون ها، رزین ها و پمادها و نیز غلظت دهنده و افزایش دهنده ویسکوزیته و به عنوان جایگزین برای ستیل الکل و عوامل ضدکف استفاده می شود. استئاریل الکل به عنوان یک افزودنی غذایی مستقیم (direct food additive , DFA) تایید شده است و می تواند در مصارف مشابه با الکل های طبیعی استفاده شود. همچنین به عنوان افزودنی غذایی غیرمستقیم (IFA) برای استفاده در نگهدارنده ها و پوشش های مواد غذایی استفاده شده است. استفاده از آن تا غلظت 8 درصد ایمن درنظر گرفته شده است. 

استئاریل الکل به عنوان نرم کننده، پایدارکننده، ضدکف، امولسیفایر و یا کمک امولسیفایر، غلظت دهنده و حامل در محصولات آرایشی و بهداشتی استفاده می شود. همچنین به عنوان امولسیفایر آب در روغن (w/o) برای تولید محصولات آرایشی و بهداشتی در دمای معمولی به کار می رود و از تفکیک امولسیون به بخش های آب و روغن جلوگیری می کند. در اثر حضور استئاریل الکل، محصول نهایی در صورت تکان دادن، کف کمتری تولید خواهد کرد. استفاده از استئاریل الکل در پودرها، منجر به افزایش چسبندگی و حس نرمی پودرها برای پوست می شود. استئاریل الکل در فرمولاسیون های pH بالا پایدار است. مطابق با گزارشات سال 1981، استئاریل الکل در فرمولاسیون 425 محصول آرایشی و با غلظت 0/1 تا 50 درصد استفاده می شد. 

میزان خطر استئاریل الکل به طور کلی کم ارزیابی شده است ولی در غلظت های بالا منجر به تحریک چشم، پوست و سیستم تنفسی می شود. 

 

 

 

مراجع 

Merck Index, 11th Edition, 876

G. M. Eccelston, Multiple-phase oil-in-water emulsions, J. Soc. Comet. Cbem., 41, 1990

G. M. Eccleston, Influence of fatty alcohols on structure and stability of creams prepared with polyethylene glycol 1000 monostearate/fatty alcohols, Int. J. Cosmet. Set., 4, 133- 142, 1982

H. E. Junginger, Colloidal structures of o/w creams, Pharmaceut. Weekblad, 6, 141- 149, 1984

S. Fukushima, M. Yamaguchi, and F. J. Harusawa, Effect of cetostearyl alcohol on stabilization of oil-in-water emulsions, Colloid Int. Set., 59, 159-165,1977

  

 

 

 

استئاریل الکل